SUSTAINABILITY

“WE HAVE NO FUCKING IDEA HOW BAD FAST FASHION ACTUALLY IS FOR THE ENVIRONMENT.
BUT IT’S DEFINITELY NOT GOOD.”

Kleding is bedoeld om waarde toe te voegen aan je leven. Alleen de manier waarop het vandaag de dag ontworpen en geproduceerd wordt, verslaat dat doel. Waar wij als vriendinnen een passie hebben voor mode, vinden wij dit doodzonde. Kleding is door de jaren heen een wegwerpproduct geworden, vaak gemaakt onder slechte omstandigheden met goedkope materialen.

Waarde, dat missen wij in de hedendaagse mode. Maar wat eigenlijk nog veel erger is; meer dan 30% van alle geproduceerde kleding door grote modeketens verdwijnt als afval, zonder dat dit überhaupt gedragen is! Een probleem voor mens en milieu. Veel mensen staan niet stil bij de nadelige gevolgen tijdens het kopen van kleding en daar willen wij graag zo snel mogelijk verandering in brengen.

Sustainability
Sustainability - Real babes recycle

Het doel is om de wereld schoner achter te laten dan hoe wij hem hebben aangetroffen. Vintage kleding, wat in feite gerecyclede mode is, levert een duurzaam assortiment op. EEN TWEEDE LEVEN. Door tweedehands- vintage kleding aan te schaffen zorg ook jij ervoor dat mens en milieu niet extra belast wordt.

 

“REAL BABES RECYCLE”