OUR STUFF

“MAKING CLOTHES OUT OF OUR MOST FAVOURITE GRANNY DRESSES”

We leven in een dermate snelle tijd die ons rap in lijkt te halen. Iets nieuws bestaat gewoonweg niet meer. Want nieuw is tegenwoordig meteen weer oud. Waar is de tijd gebleven dat je maanden spaarde voor die ene geweldige jas? Die prachtige broek? Of die laarzen die je eigenlijk niet kon betalen? Juist, kledingstukken waar je jaren mee hebt rondgelopen en nog steeds vrolijk van wordt nu je eraan terugdenkt.

De modewereld van nu is voornamelijk gericht op massaproductie: zo snel en zo veel mogelijk kleding produceren. VENDANGE reageert op de racende wereld waarin wij ons bevinden.

OLD IS NEW AGAIN.

Het inkoopproces begint bij onszelf, door na te denken over wat wij nu écht willen dragen. We zoeken naar mooie en unieke stukken, vermaken deze en voegen ze pas toe aan de collectie zodra we écht tevreden zijn. De hele collectie bestaat uit Vintage – tweedehands items, wat betekent dat we een tweede leven geven aan de producten. Omdat wij het belangrijk vinden dat de wereld niet onder onze menselijke behoefte lijdt brengen wij de waarde van mode terug op een maatschappelijk verantwoorde manier.

We hebben een uitgebreide collectie aan tops, rokken, jassen, jurken en nog veel meer. Al onze items zijn gerestyled, het beste van twee werelden. Een beetje van toen met een glimlach naar nu. Een item, alleen voor jou! Al onze stukken zijn volledig gereinigd en zorgvuldig gerestaureerd voordat deze worden toegevoegd aan onze webshop.